Wyższa Szkoła Techniczna
w Katowicach

Uczelnia Techniczna | Artystyczna | Medyczna

Konkurs SAMSUNG - Projektuj z Bespoke

Marka Samsung zaprasza studentów do udziału w konkursie Projektuj z Bespoke. Uczestnicy mogą aplikować w dwóch kategoriach: projekt koncepcyjny i zrealizowany. Zgłoszenie konkursowe powinno zawierać jeden dowolny produkt AGD marki Samsung i lodówkę Bespoke. 
 
Konkurs będzie przeprowadzony na dedykowanej platformie projektujzbespoke.pl. Uczestnicy mogą zgłaszać swoje prace w dwóch kategoriach: ,,Projekt Koncepcyjny" (koncepcje zaprojektowane w formie wizualizacji) oraz ,,Projekt Zrealizowany" (realizacje wnętrz o jednoznacznie określonym autorstwie, przesłane w formie zdjęć). Tegoroczny skład jury, które oceni prace konkursowe, tworzy aż jedenastu ekspertów i praktyków z branży architektury wnętrz. Od redaktorów naczelnych i dziennikarzy najlepszych magazynów oraz portali poświęconych tematyce aranżacji przestrzeni, przez znamienitych architektów, po wykładowców Akademii Sztuk Pięknych we Wrocławiu i Gdańsku – gremium jurorskie konkursu Samsung Projektuj z Bespoke prezentuje się wyjątkowo barwnie.
 
Osoby chętne do wzięcia udziału w konkursie Projektuj z Bespoke mają za zadanie zaprojektowanie kuchni z uwzględnieniem lodówki Bespoke oraz innego wybranego sprzętu kuchennego marki Samsung. Kolejnym krokiem jest publikacja zgłoszonej pracy w mediach społecznościowych wraz z dwoma dedykowanymi hasztagami: #projektujzbespoke oraz #kuchniasamsung.

Projekty należy zgłaszać wgrywając pracę za pomocą formularza kontaktowego, dostępnego na stronie konkursowej projektujzbespoke.pl a termin składania prac kończy się 6 grudnia 2021 r.
 
Szczegółowe zasady konkursu, dostępne są w regulaminie na stronie: projektujzbespoke.pl

powrót

© 2015, Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach, ul. Rolna 43, 40-555 Katowice, woj. śląskie, tel. 32 20 25 034, fax. 32 25 22 875, mail:
Wydział Nauk Medycznych im. prof. Zbigniewa Religi, ul. Park-Hutniczy 3-5, 41-800 Zabrze, woj. śląskie, tel. 609 599 998, fax. 32 27 13 021, mail:
ta strona używa plików Cookie polityka plików cookie